Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija +381 22 21 55 333 rezervacije@hotelpremier.rs

Medicinska estetika

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Vrdnik, Wellness and Spa, bazeni, termalna voda, Smestaj, Apartmani

Exilis radiofrekvencija


U potpunosti novu tehnologiju kada je u pitanju totalno preoblikovanje tela predstavlja aparat EXILIS. Exilis predstavlja sinergiju fokusirane monopolarne radiofrekvencije, ultrazvuka i peltijeovog hlađenja, kojom se postižu izuzetni rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Potpuno neinvazivna metoda, tako da nema bola i oporavka, što znači da se pacijent odmah može vratiti dnevnim aktivnostima.

Dokazano je da je za postizanje optimalnih rezultata potrebno samo 4 tretmana raspoređena u 2 meseca. Tretmani traju od 10 do 30 minuta u zavisnosti od toga koliko se regija tretira.

Exilis ne razara masti! On pospešuje metabolizam koji eliminiše produkte raspadanja klastera masnih ćelija. Naime, mehanička energija ultrazvuka pomaže u razlaganju tih klastera, što omogućava bolje prodiranje radiofrekvencije.


  • Banja Vrdnik, Fruska gora, Hotel Premier Aqua, Wellness and spa, Aqua Medica, bazeni, termalna voda, Smestaj, Apartmani
  • Banja Vrdnik, Fruska gora, Hotel Premier Aqua, Wellness and spa, Aqua Medica, bazeni, termalna voda, Smestaj, Apartmani

Mezoterapija - NNM (no needle mesotherapy)


Tehnologija mezoterapije bez igala predstavlja novitet i napredak u estetskoj medicini i koristiti se u brojnim tretmanima lica i tela.

Predstavlja kombinaciju lasera koji deluje kao priprema i posebnih strujnih oblika koji pokreću specifične fiziološke procese u tkivu i time doprinose podmlađivanju različitih slojeva tkiva. Ovi procesi obuhvataju mikrocirkulaciju, remodeliranje kolagena, limfnu drenažu i bolju cirkulaciju.


BTL mezoterapija daje značajne rezultate u:

* Tretmanima izbeljivanja

* Tretmanima zatezanja kože

* Tretmanima redukcije bora

* Tretmanima redukcije celulita

* Tretmanima oblikovanja tela


Tipičan tretman traje oko 30 minuta, a celokupni protokol traje 8-10 tretmana. Rezultati se obično vide nakon 4 tretmana i zavise od stepena ozbiljnosti problema. Nema oporavka, tako da se pacijent može odmah nakon tretmana vratiti dnevnim obavezama.