Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija +381 22 21 55 333 rezervacije@hotelpremier.rs

Katarsys - Wellness and spa

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Vrdnik, Wellness and Spa, bazeni, termalna voda, Smestaj, Apartmani
  • Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Aqua Medica
  • Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Aqua Medica
  • Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Aqua Medica
  • Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Aqua Medica
  • Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Aqua Medica

Katarsys - Wellness and spa centar

Još od pamtiveka se kupanje u lekovitoj termalnoj vodi koristi za jačanje organizma i imuniteta uopšte, a danas se to vezuje za dodatna uživanja u terapeutskim i relaksirajućim masažama koje su svima dostupne. Nekada je to bio statusni simbol vladara i kraljica, a danas je svako u mogućnosti da bude “vladar svog blagostanja”, te da kvalitetno spoji ove dve prednosti i doprinese svom dobrom zdravlju.

KATARSYS centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent naših sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim.

Wellness & Spa centar: Radno vreme bazena 08:00-20:00h, Saune 12:00-18:00h (nedelja-četvrtak), 12:00-19:00h (petak-subota).

Day Spa za spoljne goste: Radno vreme 11:00-20:00h.

Sadržaj

Boravak u slanoj sobi, Haloterapija. Haloterapija je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u atraktivno dizajniranoj slanoj sobi koja je izgrađena od prirodne kamene soli i daje izuzetne rezultate u jačanju imuniteta i u tretmanima mnogih hroničnih i alergijskih poremećaja. Boravak u slanoj sobi je blagotvorno za ceo organizam zbog svojih zdravstvenih i relaksacionih vrednosti.

Tretmani za odrasle traju 40 min, a za decu 25 minuta i prilagodjeni su njihovom uzrastu i zdravstvenim potrebama tako da nema neželjenih efekata. Za pun efekat terapije potrebno je 10 do 15 tretmana što se posebno odnosi na osobe sa postojećim zdravstvenim problemom.

Idealno mesto za odmor i relaksaciju, gde možete da se opustite nakon boravka u saunama ili da se pripremite za neki od tretmana u wellness ili beauty studiu.

Različitim funkcijama, svetlosnim efektima i aromama, ovi veseli tuševi očaraće Vas i pružiti Vam jedinstven doživljaj i nezaboravno iskustvo.

* Fog shower

* Tropical Rain

* Cold Mist

* Caribbean Storm

* Spring Rain

Vrsta saune u kojoj je zasićenost vazduha vlagom 100 %, u narodu poznata i kao "mokri rođak" finske saune, ima pozitivno delovanje na respiratorni sistem, na izbacivanje toksina i revitalizaciju organizma i podizanje imuniteta.

Sauna koja telo zagreva pomoću infra crvenih zraka, deluje na opuštanje mišićno-vezivnog sistema i opuštanje organizma u celosti, te podizanje imuniteta.

Temperatura ruske banje je od 60 do 80 stepeni, vlažnost je između 30 do 50 procenata. Karakteristike su da čisti kožu i disajne puteve, opušta mišiće.

Namenjena ljubiteljima tradicionalnog oblika sauniranja na visokim temperaturama. Ova vrsta saune ima pozitivno delovanje na detoksikaciju i revitalizaciju organizma, kao i na opuštanje duha i tela u potpunosti.

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Masaže
MASAŽE

Čarobni svet masaže,prepustite se igri isceljujućih pokreta. Nežni dodiri ruku i aromatična ulja su dobitna kombinacija za održavanje vitalnosti, potpunu relaksaciju i opuštanje duha i tela.

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Tretmani tela
NEGA TELA

Pilingom uklonite sve nečistoće sa vašeg tela. Tretman sa vulkanskim blatom i borovim iglicama je najpopularniji antistres tretman u svetu sa jakim efektom opuštanja napetosti u mišićima.

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik, Fruška gora, Wellness and spa, Bazeni, Termalna voda, Tretmani lica
TRETMANI LICA

Nega kože Pevonia Botanica kozmetikom idealan je izbor za one klijente koji ne prave kompromis između zdravlja i vrhunskih efekata. Odmah nakon prvog tretmana koža lica je vidno hidrirana, osvežena, blistava i podmlađena.